Vrijwillig extra pensioen sparen

Bij Pensioenfonds Gazelle heeft u de mogelijkheid om vrijwillig pensioen te sparen. Een vrijwillige storting wordt voor u belegd. Op de pensioendatum koopt u met de waarde van de beleggingen een pensioenuitkering aan.

Waarom extra pensioen sparen?

U kunt ervoor kiezen om extra pensioen te sparen om uw levenslange pensioenuitkering te verhogen. Misschien denkt u erover om eerder te stoppen met werken, door extra pensioen te sparen heeft u een hoger pensioen dat u wellicht mogelijkheden geeft. Of heeft u bijvoorbeeld een (bovenwettelijke) verlofuren die u in uw pensioen wil storten? Dan kan dat via deze regeling.

Wanneer kunt u gebruik maken van deze vrijwillige pensioenregeling?

Zo lang u pensioen opbouwt in de basispensioenregeling van Pensioenfonds Gazelle kunt u gebruik maken van deze regeling. Na uitdiensttreding is het niet meer mogelijk om stortingen te doen.

Wilt u meer informatie over extra pensioen sparen?

Kijk voor meer informatie over extra pensioen sparen hier.