Bezoekt u onze pensioenbijeenkomst?

Pensioenfonds Gazelle beheert uw pensioen. Wij doen dat op een zo zorgvuldig mogelijke manier. Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent hoe het met ons pensioenfonds gaat en wat de actualiteiten zijn rondom het Pensioenakkoord.

In januari 2023 organiseert Pensioenfonds Gazelle pensioenbijeenkomsten om u persoonlijk te ontmoeten en in circa een halfuur een update te geven hoe ons pensioenfonds ervoor staat.

Bent u erbij?

Wij nodigen u graag uit voor een van de bijeenkomsten op 19 januari 2023 bij Koninklijke Gazelle in Dieren:

  • Bijeenkomst 1 start om 11.30 uur
  • Bijeenkomst 2 start om 12.15 uur

Aanmelden

Wij vernemen graag vooraf bij welke bijeenkomst u aanwezig bent. Wilt u uiterlijk een week vóór de bijeenkomst doorgeven of u aanwezig bent? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vergeet in de e-mail niet te vermelden welke bijeenkomst u bezoekt.

Uw gegevens worden gebruikt om te controleren of u deelnemer of pensioengerechtigde bent van Pensioenfonds Gazelle. Uw naam wordt gedeeld met Koninklijke Gazelle voor controle en veiligheid. Na de bijeenkomst vernietigt Koninklijke Gazelle de door ons ontvangen gegevens. Kijk voor meer informatie over hoe wij persoonsgegevens verwerken, in onze Privacyverklaring.

Graag tot ziens in januari bij een van de bijeenkomsten!

Foto: Pexels.com