Doet u mee aan ons onderzoek?

Bent u deelnemer of pensioengerechtigde van Pensioenfonds Gazelle? Dan heeft u deze week per post een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan ons onderzoek.

Er komen nieuwe regels voor pensioenen en dit betekent dat de pensioenregeling wordt veranderd. Pensioenfonds Gazelle moet daarom de komende tijd belangrijke keuzes maken. Wij vinden uw mening daarbij belangrijk.

Pensioenfonds Gazelle belegt het geld dat elke maand wordt ingelegd voor pensioen. Beleggen levert namelijk op de lange termijn gemiddeld meer op dan sparen. Maar beleggen betekent ook meer risico nemen. Wij horen graag hoeveel risico u wilt nemen voor uw pensioen. Daarom vragen wij u onze digitale vragenlijst in te vullen.

Er is een digitale vragenlijst gemaakt die u kunt invullen. In de uitnodiging die u heeft ontvangen, vindt u de link naar het onderzoek en uw unieke inlogcode.

Wij bedanken u alvast voor het invullen van de vragenlijst!

Foto: Pexels.com